Alles rondom de Schildklier vindt u hier

Bel de schildkliertelefoon: 0900-899 88 66*

 

Heeft u een Mijn SON account? Log dan in!


Met dit formulier meldt u zich aan als donateur van Stichting Schildklier Organisatie Nederland. De verwerking van onderstaande persoonsgegevens is noodzakelijk voor het uitvoeren van uw donateurschap en om te voldoen aan de fiscale bewaarplicht.

Algemeen

 

Contactgegevens

 

Ik word donateur

U kunt kiezen voor betaling via automatische incasso of via een factuur (automatische incasso helpt mee om de administratiekosten laag te houden). 

Als u het magazine van SON wilt ontvangen (4x per jaar), kies voor de optie 'ja'.

 

Stichting SON is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Als u zich voor de stichting wilt inzetten en iets wil doen voor andere schildklier patienten dan kunt u dat hieronder aangeven. Wij nemen dan contact met u op.Om kennis te delen en te vermeerderen organiseert SON (ook namens andere partijen) onderzoeken, enquêtes en/of paneldiscussies. Als u toestemming geeft dat wij u mogen uitnodigen voor bovenvermelde zaken, behoudt u steeds weer het recht om niet op de uitnodiging in te gaan en om te beslissen niet meer te worden uitgenodigd.

Wij danken u hartelijk voor uw aanmelding!
U wordt ingeschreven als donateur van Stichting Schildklier Organisatie Nederland (SON). Binnenkort ontvangt u daarvan de bevestiging.

 Beveiligings code Beveiligings code