Aanmelden donateur Schildklier Organisatie Nederland 

Wat fijn dat je donateur wilt worden van Schildklier Organisatie Nederland (SON)! Met dit formulier meld je je aan als donateur van SON. 

De verwerking van onderstaande persoonsgegevens is noodzakelijk voor het uitvoeren van jouw donateurschap en om te voldoen aan de fiscale bewaarplicht. Mocht het niet niet lukken om dit formulier in te vullen, neem dan contact op met ons (085 - 489 12 36 | ma t/m vr 8.30 - 12.30 uur). We helpen je graag!
De ingevulde gegevens worden verwerkt volgens de privacyverklaring van SON.

Algemeen

Contactgegevens

Ik word donateur

Je kan kiezen voor betaling via automatische incasso, automatische incasso per maand of via een factuur (automatische incasso helpt mee om de administratiekosten laag te houden). 

OverigeSON is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Als je je voor de stichting wil inzetten en iets wil doen voor andere schildklierpatiënten dan kun je dat hieronder aangeven. Wij nemen dan contact met je op.

Om kennis te delen en te vermeerderen organiseert SON (ook namens andere partijen) onderzoeken, enquêtes en/of paneldiscussies. Als je toestemming geeft dat wij je mogen uitnodigen voor bovenvermelde zaken, behoud je steeds weer het recht om niet op de uitnodiging in te gaan en om te beslissen niet meer te worden uitgenodigd.


Per post ontvang je binnenkort een bevestiging van jouw inschrijving, inclusief de twee laatste nummers van het Schild Magazine. 


Beveiligingscode Beveiligingscode

 
 

SON


Administratie
Tel. 085 - 489 12 36
ma t/m vr 8.30 - 12.30 uur 
ofni.[antispam].@schildklier.nl

 

Schildkliertelefoon
Voor een luisterend oor, informatie en vragen.
Ga naar de openingstijden.

Steun SON


SON is afhankelijk van de bijdragen van particulieren en bedrijven. Met jouw steun aan SON kun je bijdragen aan een betere toekomst voor onze patiënten.

Doneer nu

Nieuwsbrief


Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuws en activiteiten? Meld je aan voor de online nieuwsbrief (5x per jaar).

Meld je aan

ANBI


SON is ANBI goedgekeurd
KvK 52741443